lördag, oktober 09, 2010

Nytt från Body Shop: Green Apple


Nu har jag börjat komma in i lite rutiner som nybliven tvåbarnsmamma, även om man fortfarande lever lite i en babybubbla. Men jag känner mig faktiskt inte bara som en mamma, utan jag kan fortfarande vara mig själv och har tid för att t.ex sminka mig varje dag osv. Det är en riktigt skön känsla!

Igår var jag på en mammafika med en annan beautybloggerska, nämligen Kajalpennan. Det var roligt att få ett ansikte på personen bakom bloggen! Förutom fika så hann vi med en runda på Body Shop. Där inhandlade jag en ny duschcreme, nämligen Green Apple som luktar underbart fräscht. En äppeldoft är ju passande så här i skördetid!

I övrigt har det varit ganska lugnt med inhandlandet av skönhetsgrejer, förutom ett spännande paket från HQ Hair som kom häromdagen på rekordsnabb leveranstid (snabb leverans är ju alltid en trevlig överraskning). Det innehåller bl.a ett nytt rouge från NARS höstkollektion.

2 kommentarer:

Kajalpennan sa...

Det var trevligt och jag gör gärna om det. Du har en liten award att hämta hos mig

Micaela sa...

Oh den där ska jag nog med införskaffa! Just nu har jag sweet lemon, men efter ett tag tycker jag att den luktar lite diskmedel....