söndag, juli 05, 2009

Update: Två MUS i Jönköping?


En liten fågel har viskat att det kanske inte bara är en butik utan två som är på väg att öppnas. Update: Det kommer även att bli en butik även uppe på A6 också inom kort, vilket duktiga Julia som ska jobba däruppe nu har bekräftat.

Efter denna helgen längtar jag ännu mer efter den nya butiken och jag har redan en lång lista på vad jag ska inhandla vid öppningen. När den förra butiken öppnade spenderande jag x antal kronor med tre nollor på slutet och med tanke på att jag har en rätt saftig rabatt så lär det nog inte bli mindre den här gången. Nu var det dessutom så längesen jag var inne på ett MUS, kanske ska svänga förbi nån butik nästnästa helg.

Jag har fått många frågor om det som har hänt med butiken som nu är nerlagd här i Jönköping och det jag kan säga är att det är beklagligt men jag är inte förvånad. Jag hoppas och tror verkligen att det kommer fungera alldeles utmärkt i Make Up Stores egen regi, läget på butiken kommer vara suveränt mitt på Östra Storgatan brevid McDonald´s.

Längtar, längtar, längtar!!!

2 kommentarer:

Linda H - En make up artist sa...

menar du hur länge dom håller efter det att man öppnat dom? jag tror det är 12 månader, det står ju på paketen hur lång hållbarhetstiden är.. men jag har det inte i huvudet faktiskt =/

Julia sa...

helt rätt, den andra butiken kommer ligga på a6 brevid kappahl :)