fredag, juni 12, 2009

Sommarens dazzle dusts


Barry M släppte ju ett gäng härliga nya dazzle dusts nu i våras och äntligen finns fyra av dem att klicka hem från Satine. De nya nyanserna som finns där är Block Blue, Teal, Dark Chocolate och Parrot Green. Trist nog finns inte Gold och Petrol Black men man kan ju hoppas att de dyker upp längre fram och om inte så finns de att inhandla på Barry M:s egen webshop.
Än så länge ser ju väderprognosen fin ut för midsommarvädret på Öland, där vi som vanligt ska fira midsommar med kära vänner. Oavsett väder så har jag planerat en färgglad midsommarsminkning och vad passar bättre då än somriga dazzle dusts?

4 kommentarer:

marinamake sa...

Jag skulle gärna äga fler skuggor från Barry M. Har fyra men som sagt, vill gärna ha fler... de är ju bra! Kul att ni får tillbaka Make Up Store! Å jag gillar Make Up Store, skulle kunna shoppa mig fördärvad där!

Bitte sa...

De är så fina. nu måste jag ta mig en funderare för jag vill gärna ha några av de nya. Jag försökte beställa från BarryM's hemsida i våras men det gick inte. Satine är det som gäller alltså.

Maja sa...

Marinamake - flera bör införskaffas, de är lika snygga allihop!

SminkJante - beställ, beställ!!

CrazyNails sa...

Jag har två BarryM som jag tyvärr är missnöjd med färgerna är inte riktigt som jag tänkt mig. Men så blir det ju när man inte kan prova