onsdag, januari 09, 2008

Make Up Stores Vårteman 2008

Make Up Store beskriver looken: De två kungligheterna gör dig adlig både till kvällen och på dagen. Dusty Queens är varandras motsats. Den ena skimrar likt en diamant medan den andra är pudrigt matt som glasyren på en bakelse. Välj själv om du vill vara matt, ha lyster eller blanda lite av de båda. Oavsett vilket blir även du en drottning…Dusty Queens är fylld med skira pasteller i en naturlig makeup. Ljuva, romantiska färger som gör dig till en äkte kronjuvel. Rosa och bruna toner i mjuka former, både på läppar och ögon. Naturliga bryn och kyssvänliga läppar.

Produkter som ingår:
Lipgloss Pot - Princess & Queen
Eyedust - Dust
Blush - Matt Glory & Shimmer Dynasty
Microshadow - Glam Peach, Powdery Nut & Her Majesty
Lipstick - Crown
Nailpolish - Åsa

Make Up Store beskriver looken: Eldig, stark och temperamentsfull är orden som förklarar kvinnan bakom looken Caramba. Oavsett om det är sol eller skugga, förblir denna spanska skönhet klassiskt vacker i lila toner, såväl på läppar som på ögon. Makeupen skiftar i varma och kalla nyanser precis som hennes latinska känslor spelar bakom solfjädern.
Produkter som ingår:
Gloss Lips - Casa
Eyedust - Latin
Gel Eyeliner - Black (helt ny produkt)
Microshadow - Flamenco
Lipstick - Senorita
Nailpolish - Carmen

Make Up Store beskriver looken: Som en frisk bris vid en stilla lagun, så känns kvinnan i sommarens heta look Caribbean Dream. Du finner henne ombord på en yacht bland färgglada drinkar och vita leenden. Ta lite av det och den omgivande naturens färgrika fåglar och du har känslan bakom looken. En kaskad av tropiska färger, rytmik och värme kännetecknar makeupen. Klara färger med sotig känsla och tydlig form runt ögonen. Fyllig, friska färger på läpparna i rosa, cerise och aprikos. Hyn är fylld av guldig lyster.
Produkter som ingår:
Eyepencil - Copacabana
Gloss Lips - Jet Set
Eyedust - Sunset & Cocktail
Cybershadow - Metallic Wave
Microshadow - Colibri
Lipstick - Aloha
Nailpolish - Henric & Elin

Inga kommentarer: