torsdag, oktober 27, 2011

Halloweenrabatt på BeautyBay

Fram till midnatt imorgon fredag har webshoppen Beauty Bay 10% rabatt med koden SCARY10.

BeautyBay säljer Urban Decay som är ett av mina absoluta favoritmärken.

De omtalade paletterna Naked (som jag personligen älskar, älskar, älskar) och Book of Shadows vol. IV finns tillgänglig där, men den hamnar inte på min önskelista. Det gör däremot paletten Mariposa (ca 293 kr) som syns på bilden nedan.
Paletter är inte riktigt min grej, men jag gör ett undantag för Urban Decays.

Urban Decay har även fantastiska 24/7 Glide-on-pencils och nu finns också 24/7 Liquid Eyeliner. Så frälst som jag är i pennorna så har jag stora förhoppningar på dessa eyeliners. Varför inte investera i en eller flera? En flytande eyeliner är riktigt bra att ha med sig i handväskan för att bättra på om det behövs. De kostar ca 147 kr.Nagellack är ju inte något som förekommer på min blogg eftersom jag inte använder nagellack. OPI Muppets Collection tycker jag dock är väldigt fina och de passar verkligen till de kommande högtidernas alla fester. Det är inte helt omöjligt att jag införskaffar några i julklapp till nära och kära. Turkosblå Gone Gonzo! skulle jag faktiskt kunna tänka mig till mig själv för till våren har jag iaf tänkt ha långa naglar. Nagellacken kostar ca 110 kr/st.



söndag, oktober 16, 2011

Bloggträff i Linköping


Igår var det äntligen dags för oss beautybloggare i Linköpings-/Norrköpingsområdet att ses i verkligheten och ha en bloggträff. Det var Tess a.k.a Kajalpennan som tog iniativet och det var verkligen ett mycket bra sådant!

Personligen har jag träffat mycket få beautybloggare IRL så det var riktigt kul att få se ansiktena bakom bloggarna, varav en del som man har följt i flera år, och för mig var det även några helt nya bekantskaper.

Bloggträffen ägde rum här i Linköping där jag, ovanstående samt Makeuponista - Josephine bor. Från Norrköping kom SainBella - Bella, Vintertroll - Emelie och MakeUpMyLack - Sanna. TotalBeauty-Carina och Fru Vesa-Anna kom inresandes långväga för att vara med på träffen.

Först blev det långfika på Espresso House med många lattes och sötsaker. Generösa Carina delade med sig av fina skuggor, lack och diverse sminkprylar. Sedan gick en del av oss på middag på en thairestaurang som serverade väldigt god mat men som hade lite hårresande saker på menyn. Ett par glas vin blev det också! Avslutningsvis hann halva gänget också med några cocktails på en cocktailbar på Stortorget.

Det var verkligen en väldigt trevlig bloggträff och jag hoppas att det blev flera. Jag är ju den som är minst aktiv när det gäller just bloggandet numera, men jag har definitivt fått ny inspiration igen av den här träffen.