torsdag, januari 20, 2011

EOTD: Sunset



Den här veckan har jag börjat jobba halvtid och denna veckan är det kvällspass som gäller. Jag jobbar inom logistik och det är faktiskt ganska skönt att variera dagarna lite, för ibland är det lite långtråkigt att bara gå hemma.
Kvällens sminkning ser ut så här, i solnedgångstoner eftersom det var solnedgång när jag sminkade mig och idag har jag använt skuggor som jag sällan använder.

Jag har använt
:
- UDPP Sin
- MAC e/s Dreammaker
- MAC e/s Dear Cupcake
- MUS c/s Pirate
- MUS m/s Cheerleader
- MUS m/s Glam Peach
- MUS eyepencil Darkest Shadow
- MUS cake eyeliner Black
- Diorshow Blackout waterproof mascara

fredag, januari 14, 2011

Paketdags från e.l.f


Häromdagen fick jag ett paket från e.l.f. Den här gången var leveranstiden exakt en vecka från orderdatum! Stor eloge till e.l.f för att det går så mycket snabbare att leverera nu än det gjorde i början.
Paketet innehöll Mineral Infused Face Primer x 2 (73,20 kr/st), Studio Powder brush (42,70 kr) och Individual Lash Kit (18,30 kr).

Face Primern är en favorit hos mig och jag beställer numera dubbelt upp, eftersom jag inte beställer så ofta från e.l.f men primern vill jag gärna ha i reserv om den skulle ta slut.
Studio Powder brush ska bli spännande att testa, jag har lagt min mineralfoundation med den idag och är mycket nöjd med resultatet. Den var enkel att använda, men kändes lite ovan eftersom den är formad annorlunda än min vanliga borste. För att kunna ge ett rättvist omdöme måste jag testa den fler gånger först.

Har du ännu inte testat att beställa därifrån så gör det, det är ett mycket prisvärt och bra budgetmärke!

onsdag, januari 12, 2011

Nyshoppat från TBS och MUS



Igår var jag en sväng på stan där det både blev mammafika och en liten shoppingrunda. Kajalpennan hade tipsat mig om att Passionfruit fanns inne på Body Shop och dessutom på rea! Tyvärr fanns inte duschkrämen, så det fick bli en body butter istället. Passionfruit body butter har jag använt förut och tidigare skrivit om här.
Duschcreme var jag tvungen att ha och valet föll på Almond som jag inte har testat innan (älskar dock allt i mandelväg), men har funderat på många gånger.
I helgen kom även strazz Universal (ljusrosa underton med multifärgat regnbågsskimmer) från Make Up Store i min ägo, då Anna inhandlade den åt mig. Fantastiskt snygga stenar som man säkert kan hitta på nåt roligt med snart!

söndag, januari 09, 2011

EOTD: Snowflake LaLa


I helgen har jag haft besök av bästa Anna, som är blivande gudmor till Amelia. I fredags blev det vin, ost och kex. Vin hade jag, av förklarliga skäl, inte druckit på ett helt år! Jag passade på att ha den här sminkningen, där bland annat den supersnygga rosa MAC-skuggan LaLa ingår. Att markera vattenlinjen med vitt är inget som jag gör särskilt ofta, men ibland är det kul att variera sig.

Jag har använt
:
- UDPP Sin
- MAC pigment Pink Opal
- MAC e/s LaLa
- MAC e/s Beauty Marked
- MUS eyepencil Darkest Shadow
- MUS eyepencil Snowflake
- MUS m/s Satin
- MUS cake eyeliner Black
- Diorshow Blackout waterproof mascara

fredag, januari 07, 2011

3 nödvändiga produkter att skaffa inom kort


LipGlossBitch undrar vilka 3 produkter som måste inhandlas inom kort. Inte vad som står på önskelistan utan vad som verkligen behöver införskaffas.

För min del är det:

- En ny duschkräm.
Jag älskar verkligen Body Shops duschkrämer och nu är min Apple Vert nästan slut, den har använts flitigt av både mig och sambon. Helst skulle jag vilja ha tag i doften Passionfruit!
- En ny mascara
Diorshow Blackout waterproof är the one and only för mig så den blir det!
- En ny foundationborste
Jag har för närvarande en Flawless Face brush från I.d som jag använder för att applicera mineralfoundation i puderform men skaftet har börjat lossna. Jag har en e.l.f Studio Powder brush som är på väg men om inte den funkar så måste jag skaffa en ny borste ganska omgående.

torsdag, januari 06, 2011

EOTD: Talent Pool


Här i Linköping bara snöar det och jag tycker att det börjar bli ganska tröttsamt nu, speciellt eftersom vi bara kan använda vår ena bil (så man blir lite instängd). Här kommer en enkel sminkning som man kan använda om man vill använda lite färg till vardags, t.ex i pulkabacken.

Jag har använt
:
- UDPP Sin
- MUS e/d Brilliance
- MAC e/s Talent Pool
- MAC e/s Strike a Pose
- MUS eyepencil Baltic
- Diorshow Blackout waterproof mascara

lördag, januari 01, 2011

EOTD: New Years


Gott nytt 2011! Hoppas alla har haft en härlig jul och en sprakande trevlig nyårsafton. Själv har jag varit iväg i Stockholm under julhelgen och i Växjö under mellandagarna. Egentligen skulle vi ha åkt till Strängnäs för att fira nyår, men pga en halvpigg bebis som fått nån magsjuka så valde vi att stanna hemma.
Nyårsafton blev väldigt mysig ändå. Vi åt gratinerad hummer till förrätt, fisk-och skaldjursgryta med vitlöksbröd till huvudrätt och till sist passionsfruktsmarinerad lyxig fruktsallad med vit chokladmousse som dessert. Vid tolvslaget var det riktigt ruskigt väder med blåst och regn (!) men champagneskål med jordgubbar blev det ändå.
Trots att vi bara var hemma valde jag en riktig nyårssminkning med strasstenar och lösögonfransar.

Jag har använt
:
- UDPP Sin
- MAC pigment Pink Opal
- MAC e/s Beauty Marked
- MAC e/s Stars`N`Rockets
- MAC Mineralize e/s Young Punk
- MUS eyepencil Darkest Shadow
- MUS cake eyeliner Black
- MUS glitter eyeliner Purple Rain
- Diorshow Blackout waterproof mascara
- MUS Eyelash single 13 mm (både på övre och undre franskanten)
- MUS Strazz Bubblegum