onsdag, januari 23, 2008

Vardagsfavorit


Min nya vardagsfavorit från Make Up Store heter Morning Breeze och är en gyllene persikofärgad eyedust som är så snygg ihop med microshadow Choco D´Or.
Den kommer bli mitt nästa inköp! (har just nu en liten provburk som jag tog med hem från jobbet). OBS! Färgen på bilden stämmer ej riktigt överens med verkligheten då den egentligen är mycket ljusare.
Ett stort plus till att Make Up Stores hemsida äntligen uppdaterats och ett minus för att man inte kan se färgerna på de nya produkterna som ligger med.

fredag, januari 11, 2008

Dagens ögonskuggstrio
Till dagens sminkning använde jag den ljusrosa pärlemobasskuggan microshadow Cotton Candy, sedan microshadow Diva som mittenfärg och sotade med Beauty Marked. Det blev en otroligt snygg kombination! Man kan även utesluta Diva och resultatet blir ändå snyggt. Till det hade jag Liquid Eyeliner Black från Make Up Store.

onsdag, januari 09, 2008

Make Up Stores Vårteman 2008

Make Up Store beskriver looken: De två kungligheterna gör dig adlig både till kvällen och på dagen. Dusty Queens är varandras motsats. Den ena skimrar likt en diamant medan den andra är pudrigt matt som glasyren på en bakelse. Välj själv om du vill vara matt, ha lyster eller blanda lite av de båda. Oavsett vilket blir även du en drottning…Dusty Queens är fylld med skira pasteller i en naturlig makeup. Ljuva, romantiska färger som gör dig till en äkte kronjuvel. Rosa och bruna toner i mjuka former, både på läppar och ögon. Naturliga bryn och kyssvänliga läppar.

Produkter som ingår:
Lipgloss Pot - Princess & Queen
Eyedust - Dust
Blush - Matt Glory & Shimmer Dynasty
Microshadow - Glam Peach, Powdery Nut & Her Majesty
Lipstick - Crown
Nailpolish - Åsa

Make Up Store beskriver looken: Eldig, stark och temperamentsfull är orden som förklarar kvinnan bakom looken Caramba. Oavsett om det är sol eller skugga, förblir denna spanska skönhet klassiskt vacker i lila toner, såväl på läppar som på ögon. Makeupen skiftar i varma och kalla nyanser precis som hennes latinska känslor spelar bakom solfjädern.
Produkter som ingår:
Gloss Lips - Casa
Eyedust - Latin
Gel Eyeliner - Black (helt ny produkt)
Microshadow - Flamenco
Lipstick - Senorita
Nailpolish - Carmen

Make Up Store beskriver looken: Som en frisk bris vid en stilla lagun, så känns kvinnan i sommarens heta look Caribbean Dream. Du finner henne ombord på en yacht bland färgglada drinkar och vita leenden. Ta lite av det och den omgivande naturens färgrika fåglar och du har känslan bakom looken. En kaskad av tropiska färger, rytmik och värme kännetecknar makeupen. Klara färger med sotig känsla och tydlig form runt ögonen. Fyllig, friska färger på läpparna i rosa, cerise och aprikos. Hyn är fylld av guldig lyster.
Produkter som ingår:
Eyepencil - Copacabana
Gloss Lips - Jet Set
Eyedust - Sunset & Cocktail
Cybershadow - Metallic Wave
Microshadow - Colibri
Lipstick - Aloha
Nailpolish - Henric & Elin

Bronsigt från Make Up Store

Bronsig kombination från Make Up Store
Fr v: Lounge, Bronze, Inka
Idag fick jag hem eyedusten Bronze och den var som ni ser otroligt snygg. Snyggare i verkligheten än på bild faktiskt!
Funderar på att testa ovanstående kombination imorgon då jag och min blivande kompanjon Madde ska diskutera lite affärsplaner.

måndag, januari 07, 2008

I sminklådan - januari 2008







En liten snabbtitt i min proppfulla sminklåda där ögonskuggorna trängs i flera lager. Längtar efter att få hem min efterlängtade julklapp - en MALM byrå - som ska få bli nytt hem till mitt smink! Äntligen ska sminket få en egen byrå - även min sambo har nu insett att det behövs.

MAC och MUS

MAC Beauty Marked Make Up Store Bronze (eyedust)

Just nu är det lugnt på sminkinköpsfronten på grund av att det är en riktig födelsedagsmånad nu i januari. Två små fynd hoppas jag dock dyker ner i brevlådan den här veckan : eyedust Bronze från Make Up Store (har jagat den eyedusten länge!) och så en lilasvart glittrig sotningsskugga från MAC som jag inte är riktigt säker på men jag tror att den heter Beauty Marked.

torsdag, januari 03, 2008

Julfavoriter

Här kommer bilder på mina julfavoriter!


På bild 1 (fr v): Plum Electric från MAC, Enbronze Glittereyeliner från MAC, Glimmer Golden Earth från I.d Bare Escentuals.

På bild 2: Parfymen Promesse från Cacharel, bronsfärgad flätad necessär från Make Up Store.

onsdag, januari 02, 2008

Gott Nytt År!

Gott nytt år till er alla!
Bilder kommer (med en ny digitalkamera!! :) imorgon förmodligen.

Julens favoriter blev guld, guldigt brunt och svart med guld! =)
Har tvättat alla mina penslar ordentligt och supernoga ikväll även fast flera inte var smutsiga, detta på grund av allt guldglitter som glittrade av sig vid nyårssminkningen och spred sig likt en löpeld.

Under helgerna har jag fått en ny hudvårdsfavorit som blivit nästintill oumbärlig: Skin Serum från Make Up Store. Huden blir som sammet!