söndag, april 28, 2013

Grill- och rosésäsongen är inledd

Nu börjar det äntligen bli vår på riktigt här i Östergötland. Snart är det Valborg men ännu har jag inte sett varken vitsippor eller gröna knoppar på träden.
Hemma hos oss är nu grillsäsongen inledd och vi har hunnit grilla ett par gånger. Det är ju godast nu i början! Även på jobbet märks det att folk vill grilla, det är hektiskt minst sagt.

Med grillsäsong är det också rosésäsong. I budgetklassen finns Barefoot White Zinfandel för endast 59 kr. Det är ett halvtorrt riktigt godisvin med smak av bl.a jordgubb och persika, perfekt som fördrink/mingelvin. Andra roséfavoriter är Jacob's Creek Shiraz Rosé (69 kr), snygga handväskeboxen Vernissage Syrah Rosé (209 kr) och den mousserande cremanten Blason de Borgogne (96 kr).

söndag, april 14, 2013

Sweet Obsession

Jag fullkomligt älskar Body Shops body butters, inte alla men de flesta. Speciellt de som är för torr hy. Den senaste persikodoften tog slut nyligen men då kom jag på att jag hade fått en body butter i present för ett tag sedan. Denna body buttern är från märket Bubbles & Butters och jag har nu hunnit testa den en dryg vecka. Doften är ganska markant och stark, fruktigt godis skulle jag säga att den doftar (Hot Mango tror jag min body butter heter). Det behövs ingen parfym efter att man smort in sig! Body buttern innehåller sheasmör och för mig som har en otroligt torr hy funkar den alldeles utmärkt. Huden håller sig återfuktad och vid applicering absorberas body buttern snabbt.

Pris: ca 129 kr (finns bl.a på Nelly.com och Eleven.se)