fredag, april 22, 2011

Glad Påsk



Det är lite tyst här just nu och det beror på att jag har haft fullt upp med jobb, en bil som gått sönder etc.

Nu är det långhelg, fram tills måndag för då är det jobb igen trots att det är en röd dag. Ingen rast och ingen ro i min bransch helt enkelt! Det är ju åtminstone en extra ledig dag. Om en stund bär det av till Stockholm för att fira med två av sambons systrar med familjer. På söndag hoppas jag det blir lite shopping (om det är öppet). I sådana fall ska jag fylla mitt påskägg med lite färggranna burkar från mycket troligen MAC eller Make Up Store istället för godis.

Jag önskar alla en riktigt GLAD PÅSK!


fredag, april 01, 2011

Urban Decay Naked - palette


Jag är absolut ingen palettperson, även om jag äger några stycken. Depotting av ögonskuggor är definitivt ingenting för mig, jag gillar mina skuggor i sina egna förpackningar. Ett märke som däremot gör fantastiska paletter är Urban Decay. Alla Book of Shadows är ju fullkomligt underbara, men tyvärr äger jag ingen sådan (ångrar lite att jag inte skaffade någon utav dem).

Den hyllade paletten Naked har nyligen kommit i min ägo och den är precis så underbar den ser ut. Neutrala och jordnära nyanser som både är matta och skimrande kombineras med en duo 24/7 pencil i färgerna Whiskey och Zero. Trivs man bäst i den här färgskalan är den här paletten allt man behöver, både till vardags och till fest. En snygg vardagslook såväl som en markerad sotning är enkelt att åstadkomma med de här färgerna.

Tyvärr finns inte Naked - paletten tillgänglig på någon utav webshopparna som fraktar till Sverige men är man sugen på den finns den på Ebay!