lördag, juni 12, 2010

Inget Stockholms-besök, surt!


Det är en tyst period här på bloggen. Vi har fortfarande inte fått igång bredbandet men det ska komma igång nästa vecka enligt det fantastiska företaget Bredbandsbolaget (obs! ironiskt menat). Då har jag lite längre inlägg och bilder att lägga upp!
I sommar är det mest jobb som gäller och mycket jobb dessutom! Jag fick en inbjudan till KICKS:s pressfrukost i nästa vecka, där det bl.a ska pratas om den nya webshoppen som kommer att erbjuda MAC, Lancome och andra roliga märken. Får dessvärre inte ledigt så det blir inget Stockholms-besök för mig. Det känns inte så lite surt för jag hade så gärna velat gå. Ser fram emot att läsa om detta hos andra bloggerskor istället!

Nu närmar jag mig dessutom den officiellt höggravida perioden och det märks att jag inte har så mycket ork längre. I veckan har jag och sambon varit på 3D/4D ultraljud och har fått veta vem som döljer sig inne i magen, men det håller vi hemligt ett litet tag till.

Det är ju bara 2 veckor kvar tills midsommar och det ser jag verkligen fram emot! Så jag har redan börjat fundera på midsommarsminkningen. Guld och korall tror jag blir temat för min del i år!