fredag, februari 16, 2007

Amazonas Doll´s Eyes

*Suck*, inget besked kom den här veckan.. Det är jobbigt att gå i ovisshet; blir jag antagen eller inte??

Har lyckats få till grymma ögonfransar idag, så mina ögon blev riktiga dockögon. Slängde ut mina mascaror i förrgår (hade L´oreál Telescopique och den dyrare YSL Faux Cils) och köpte en ny budgetmascara, L´Oreál Oil Architect. Just Make Up Stores mascaror är ingen hit tycker jag, L´Oreáls är faktiskt bättre!!
Nu har ju jag svarta, långa och täta ögonfransar naturligt men med en fake-lashes-effect mascara blir de nästan onaturliga ;).

Testade senaste tillskottet i min Make Up Store ögonskugge-samling, nr 47(?): Eyedust Amazonas idag, den är mörkgrön och helt enkelt underbar!! Det blev riktigt snyggt ihop med Meteor Cybershadow, City Jungle Microshadow och Inka Eyedust :).

måndag, februari 12, 2007

Barbie loves MAC

MAC är ett sminkmärke som jag är mycket nyfiken på också. Har endast testat en ögonskugga och den gillade jag. Tyvärr bor man ju i en stad där det inte ens finns Make Up Store, men som tur är finns ju internet och e-handel.

MAC:s nya kollektion "Barbie loves MAC" är fullkomligt underbar. *ÄLSKAR* =)
http://www.maccosmetics.com/templates/collections/collection.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY20395

I väntan på besked

Ansökan skickades ju i fredags.. nu ska man vänta på antagningsbesked eller avslag. Det känns sååå nervöst..

Jag är ju helt nerkärad i Make Up Stores produkter och använder bara deras smink numera (och detta trots att Make Up Store inte ens finns i Jönköping!!). Idag har jag däremot beställt sminkprover på mineralsmink från www.stenmantrading.se där man kunde beställa 12 prover för fraktkostnaden på 39 SEK. Det ska bli spännande att prova. Hoppas det är bra!

fredag, februari 09, 2007

Ansökan

Idag börjar min väg mot att bli make up artist.

Papprena ifrån banken kom idag, så nu är anmälningsavgiften på 4000 kr betald (den återbetalas ifall jag inte skulle bli antagen). Ska snart göra mig i ordning och gå ner på stan för att skriva ut ett kort som ska skickas med ansökningsblanketten.

Jag söker till Make Up Stores egen utbildning International Make Up Center i Göteborg för kursen som startar i augusti. Om jag kommer in ska Oskar vara pappaledig med Adam, eftersom det innebär att jag måste pendla till Göteborg 5 dagar i veckan under 10 veckor.

Håll tummarna för att jag blir antagen! :)